RULOURI DE VINETE PANE CU BRANZA EDAM


mal

Vinetele le-am spalat , apoi le-am taiat feli pe lung. Le-am asezat in strecuratoare si le-am presarat cu sare. Le-am lasat cateva ore pana s-a scurs tot  lichidul amarui  din ele.
Branza am taiat-o bastonase, atat cat sa poata fi invelita in felia de vanata. Am format rulourile, le-am dat prin pesmet si apoi prin ou. Le-am prajit in baie de ulei.
  Se servesc calde, cu salata asortata sau reci in compania altor aperitive.
Pofta!
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :