mal
Borsul sau ciorba acra de pui, se prepara dupa aceeasi metoda ca ciorba de pui a la greq :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/12/ciorba-de-pui-la-greq.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DragosteaInBucate+%28dragostea+in+bucate%29
Ce se adauga in plus : borsul lichid (pe care l-am cumparat din comert , scrie ca e preparat din tarate, dupa metoda clasica ) cel care definitiveaza de fapt gustul mancarii, dandu-i acreala specifica ... cozile de patrunjel verde taiate bucatele adaugate cu 2 minute inainte de a opri focul, chiar inainte de a pune borsul ...si mararul verde ,mult marar verde :)
Borsul se serveste fierbinte, cu smantana acra , mult piper negru proaspat macinat si neaparat, ardei iute :D.
E foarte, foarte bun :)
Incercati ! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :