joi, 20 ianuarie 2011

BORS /CIORBA ACRA DE PUI SI LEGUME

mal
 Borsul sau ciorba acra de pui, se prepara dupa aceeasi metoda ca ciorba de pui a la greq :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/12/ciorba-de-pui-la-greq.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DragosteaInBucate+%28dragostea+in+bucate%29

 Ce se adauga in plus : borsul  lichid (pe care l-am cumparat din comert , scrie ca e preparat din tarate, dupa metoda clasica ) cel care definitiveaza de fapt gustul mancarii, dandu-i acreala specifica  ... cozile de patrunjel verde taiate bucatele adaugate cu 2 minute inainte de a opri focul,  chiar inainte de a pune borsul ...si mararul verde ,mult marar verde :)
 Borsul se serveste fierbinte, cu smantana acra , mult piper negru proaspat macinat si neaparat, ardei iute :D.
E foarte, foarte bun :)
Incercati ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :