mal
Turta dulce cu migdale , ciocolata si glazura de ciocolata face parte din categoria dulciurilor preparate pentru Craciun.
Pe blog i-a venit randul azi :).
Se prepara ca turta dulce cu migdale si glazura de marshmalow:
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/12/turta-dulce-cu-migdale-si-glazura-de.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DragosteaInBucate+%28dragostea+in+bucate%29
Pentru glazura de ciocolata: se topeste ciocolata neagra (cu cel putin 50% cacao in compozitie) intr-o cantitate egala de frisca .
Se toarna calduta peste turta dulce rece , apoi se orneaza cu perlute colorate.Dupa ce se raceste se feliaza si se pastreaza in cutii inchise ermetic la temperatura exterioara
Noi am servit-o cu cafea, ceai si lapte cu miere pe o perioada de doua saptamani de la preparare.
A fost la fel de buna ca in prima zi :)
Incercati!
Tags:
deserturi
,
TURTA DULCE
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Wow... mie nu imi place turta dulce... dar asta arata fantastic...
RăspundețiȘtergereMerci, Felis !
RăspundețiȘtergereChiar e buna ;)
Super... Pup!
RăspundețiȘtergereSara merci, esti o scumpa !:)
RăspundețiȘtergere