mal
Cand am facut prima tura de piersici de acu' doua saptamani, mi-a ramas o mana de crema .
Era prea multa s-o mananc asa , de aruncat imi parea rau sa arunc bunatate de crema. Asa ca am transformat-o in trufe delicioase.
I-am mai adaugat doua maini de samburi de migdale macinati, putina cacao si un plus de esenta de rom. Am incropit din crema mici bilute pe care le-am tavalit tot prin migdale macinate .
Le-am asezat in cosulete de hartie pentru trufe si le-am ornat cu ce-am avut prin casa :)
Abia am reusit sa le fac poze:)) deoarece a fost mare batalie pe ele :)
Daca aveti ocazia sa le faceti veti intelege de ce :))
Aici gasiti reteta de piersici :) :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/01/piersici.html
Tags:
cake-pops
,
deserturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Superb arata!!... Multumim de idee!!..
RăspundețiȘtergerecu tot dragul ! :)
RăspundețiȘtergere