mal
Si noua ne-au ramas oua vopsite pentru Pasti ( ce noutate :)))) ) . Desi m-am ferit sa vopsesc multe, ba am mai si dat din ele, tot m-am procopsit cu cateva.
Nu-mi place sa arunc mancare, de aceea am hotarat sa valorific cumva ouale.Am ales sa fac aceasta salata calda de cartofi , un fel de salata orientala imbunatatita.
E o salata pe care o prepar de obicei, nu foarte sofisticata.....singurul element nou fiind leurda de data aceasta.
Asadar am fiert in coaja 3 cartofi pe cap de membru de familie . Am curatat 4 oua de coaja si le-am taiat rondele.
Leurda, o mana sanatoasa , am taiat-o fideluta si am amestecat-o cu ulei de masline , sare si otet. Peste leurda am taiat felii 5-6 ridichi maricele si le-am amestecat impreuna.
Cartofii i-am decojit cat inca erau fierbinti, i-am taiat rondele si i-am adaugat peste leurda si ridichi. Am pus si rondele de ou, am amestecat putin ingredintele, apoi am acoperit salata pret de 5 minute pana s-au combinat putin aromele.
Am servit-o ca atare .
Incercati!
E simplu de facut, pe tot parcursul anului ;). Leurda se poate inlocui cu frunze de ceapa verde sau cu rondele de ceapa rosie :).
Tags:
aperitive
,
SALATA
,
salate
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :