mal
Puiul si legumele se calesc putin in 2-3 linguri de ulei . Se pune apa(cantitatea dorita)...Cand e aproape fiarta carnea se adauga fasolea verde.Se pune sare +piper. Inainte sa se opreasca focul in ciorba se pune usturoiul ...apoi se bate oul zdrente .
Se serveste cu smantana si patrunjel tocat.
Tags:
CIORBA
,
supeciorbe
Despre:
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate
Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :