mal
intr-un castron incapator se pune 1 kg de faina...la mijloc se face un cuib in care se pune drojdia( 25-30g ), o lingura rasa de zahar si 200 ml apa calduta....se amesteca cu lingura incorporandu-se si putina faina...se lasa la loc caldut sa dospeasca drojdia (cca 15 min )
se adauga 100 ml ulei, 2 oua intregi , sare dupa gust (1 lingurita), zahar 2-3 linguri (daca vrei un aluat mai dulce pui mai mult)...la indemana trebuia sa ai lapte caldut....cand aluatul "cere" adaugi in timp ce framanti cate putin.
se lasa cel putin o ora sa creasca aluatul
apoi il intinzi , il tai in ce forma vrei ...il umpli cu ce vrei...
eu aici am umplut cu feta si cioco
Tags:
CORNURI
,
deserturi
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :