INGREDIENTE:
- OUA 10 BUC (in functie de numarul de persoane)
- 1 CONSERVA DE TON
- SARE
- PIPER
- ULEI
- SMANTANA / IAURT GRECESC
- CEAPA ROSIE / ARDEI
- SOMON AFUMAT
- MARAR
Ouale fierte tare le-am taiat jumatati, am scos galbenusul, l-am zdrobit cu furculita, am adaugat o conserva de ton scursa de lichid...sare, piper mozaic si putina smantana (12% grasime... practic , un iaurt mai legat :)) ) mustar o idee :D si ceapa rosie data pe razatoarea fina.
Cu aceasta compozitie am umplut la loc ouale, le-am pus peste sos din maioneza si smantana (parti egale)...am ornat cu somon afumat, rondele de ceapa rosie si crenguta de marar.
Tags: aperitive , OUA , oua umplute , oua umplute cu peste , oua umplute reteta
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :