mal
Imi place mielul , insa nu intr-atat incat sa ma declar fana inraita. Totusi , de Pasti , gatesc retetele traditionale, cum e si acest drob pe care l-am lucrat in stilul meu.
Dar, ca sa nu se simta mirosul si gustul mielului prea tare (cine gateste miel stie ca in organe se pastreaza cel mai pregnant gustul)...organelor, pe care le-am oparit bine...pana catre fiert, le-am adaugat carne de porc macinata, orez fiert, ceapa calita, piper, sare si putina vegeta.
Am legat compozitia cu ou crud (ca la chiftele) si am montat-o cu oua fierte la mijloc in tava de guguluf pentru a-i da forma de coronita.
L-am taiat dupa ce s-a racit putin ...astfel am evitat sfaramarea produsului.
Tags:
aperitiv
,
aperitive
,
NE PRE"GATIM" DE PASTI
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :