marți, 4 mai 2010

BLACK & WHITE BLACKBERRY MOUSSE...by Adriana Lucia

mal
 250 ml frisca lichida , 250 ml smantana dulce, 250 ml iaurt si 250 g crema de branza 
le-am mixat impreuna cu 200 g zahar pana am obtinut un mousse pe care l-am impartit in doua parti...uneia i-am adaugat cacao, celeilalte zahar vanilat.
peste fructe am adaugat zahar (dupa gust) .cu sucul rezultat am insiropat piscoturile.
desertul l-am montat astfel: un strat de piscoturi inmuiate in suc de mure, un strat de mousse de cacao, un strat de fructe

un strat de mousse alb, alt strat de piscoturi ...alt strat de mousse de cacao...in varf  i-am pus o mura uriasa si am decorat dupa imaginatie
este un desert aspectuos, racoros si foarte gustos .
incercati-l ! va veti convinge :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :