DESERT PINA COLADA..by Adriana

 mal
Ce poti face intr-o zi de toamna, mohorata si ploioasa...cand n-ai bani sa-i numeri, copiii ti-au crescut deja mari si evident nu mai vrei altii... te-ai saturat de ceaiuri si parca-ai mai vrea o cafea ?!...Ceva dulce !!! Ceva care sa-ti aminteasca de vara care  a trecut (sa nu ma intelegeti gresit, iubesc la fel toate anotimpurile...iubesc chiar si ploaia, cand ploua cu soare si apare curcubeul :)...ce ma indispune cateodata e vremea specifica de toamna cu ceata, frig, ploaie... ca cea de azi.). Ceva care sa mearga langa cafeaua dupa care tanjesti ! :)) Ceva cu gust si culoare de soare...ceva mmmm... ceva :))
Nu-ti ramane altceva de facut decat sa dai iama in camara scotocind frenetic dupa ingrediente:
lapte si  praf de budinca de frisca pe care o prepari conform indicatiilor de pe plic in cea mai mare viteza. Pana sa raceste budinca (nu ca ar fi vreo problema , la ce vreme e afara )...cauti si celelalte ingrediente :
frisca... pe care o bati bine , bine...
Piscoturi pe care le insiropezi in sucul unei conserve de ananas la care  adaugi si 2 linguri  de rom, apoi le asezi cuminti pe fundul unui bol in asteptarea cremei.
Fulgi de cocos... pe care ii amesteci cu budinca, 3 linguri de lapte praf nedizolvat !  neaparat dulce! si frisca ce tocmai ai batut-o.
Crema rezultata....mmmm, un deliciu, o pui in bol peste piscoturi...(o parte) apoi pui bucatile de fruct de ananas, apoi pui iar crema...
La final din cateva piscoturi si bucatele de fructe ornezi desertul tot cu gandul la vara... la soare :)
Pentru a definitiva lasi sa cada o ploaie de fulgi de cocos peste desert, doar , doar apare curcubeul :))
Si apare :)!!!... daca atunci cand gusti bunaciunea de desert "pina colada" inchizi macar o clipa ochii si-ti spui in gand : " vreme(a) trece...vreme(a) vine" :)) :))

Incercati ! N-aveti nimic de pierdut ...promit ! :)
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :