mal
La inceputului lui octombrie am gatit aceste paste -papion cu toping de vinete si branza de oi marinata, insa n-am apucat sa scriu pana azi reteta .
De fapt am folosit si alte legume la toping, toate fiind de provenienta cat se poate de bio, din gradinile matusilor de la Costeiul de Sus .
Haideti sa va spun cum am realizat minunatul toping : am tocat 2 fire de praz , am feliat 2 ardei verzi si 2 gogosari rosii iar vinetele(tot 2 , medii ) le-am taiat cubulete. Mai intai am pus prazul cu cateva linguri de ulei de pe branza la inabusit intr-o tigaie, in urmatoarele 2 minute am adugat si ardeii, iar dupa inca 5 minute vinetele....am amestecat bine, am sarat (nu tare, urma sa pun si branza care era destul de sarata) si le-am mai lasat cca 5 minute sub capac. Apoi am indepartat capacul si le-am mai lasat pe foc pana s-a evaporat lichidul (sucul lasat de legume ).
Intre timp am fiert pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand au fost gata, le-am servit acoperite cu cel mai gustos toping de vinete , branza rasa si foarte bine piperate :D N-am uitat nici de patrunjelul verde, la care nu m-am zgarcit :).
Au fost delicioase, va asigur :).
Tags:
feluriprincipale
,
PASTE-MACAROANE
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :