TIMISOARA-CAPITALA VERDE A ROMANIEI

mal

 Evident, imi doresc din toata inima ca Timisoara,  sa fie aleasa drept "Capitala Verde  a Romaniei" si ma bucur ca are aceasta sansa.
In mijlocul Campiei Banatului, Timisoara este asemenea unei  oaze, atat pentru concitadinii sai , cat si pentru turistii numerosi care o viziteaza.
Multiplele zone de agrement, parcurile, obiectivele istorice, catedrala  si nu in ultimul rand Bega (cea frumos curgatoare) fac din Timisoara un oras in care nu te  poti plictisi niciodata.
Toate acestea la un loc(sau separat )  ofera momente de relaxare si implinire spirituala, astfel incat orice plimbare prin Timisoara este de un real folos celui care se incumeta sa o strabata la pas.
Din pacate cuvintele sunt prea sarace ca sa poata descrie frumusetile Timisoarei, acestea se simt in mare parte cu sufletul.
Faptul ca am alesc sa traiesc in Timisoara arata cat de mult iubesc acest oras. Si nu sunt singura.
Asadar, eu votez Timisoara -Capitala Verde  a Romaniei !
Puteti vedea mai multe pe  :
http://www.umbrelaverde.ro/blog/premiul-blogosferei-pentru-capitala-verde-a-romaniei.html
Votati si voi Timisoara !
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :