TURTA DULCE CU MIGDALE, CIOCOLATA SI GLAZURA DE CIOCOLATA

mal
 Turta dulce cu migdale , ciocolata si glazura de ciocolata face parte din categoria dulciurilor preparate pentru Craciun.
Pe blog i-a venit randul azi :).

Se prepara ca turta dulce cu migdale si glazura de marshmalow:
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/12/turta-dulce-cu-migdale-si-glazura-de.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DragosteaInBucate+%28dragostea+in+bucate%29

 Pentru glazura de ciocolata: se topeste ciocolata neagra (cu cel putin 50% cacao in compozitie)  intr-o cantitate egala de frisca .
Se toarna calduta  peste turta dulce rece  , apoi se orneaza cu perlute colorate.Dupa ce se raceste se feliaza si se pastreaza in cutii inchise ermetic la temperatura exterioara


 Noi am servit-o cu cafea, ceai si  lapte cu miere pe o perioada de doua saptamani de la preparare.
A fost la fel de buna ca in prima zi :)
Incercati!
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comentarii :

daca doriti sa comentati :