MARTISOARE NOI :)

mal
 Ieri am inceput confectionarea martisoarelor pentru anul acesta...
Din pacate aparatul cu care faceam pozele pana acum s-a dus la cele vesnice...iar cel cu care lucrez acum ma face sa-mi iau campii.
Nu ma pot obisnui cu el, si cred ca nici nu ma pricep sa-l setez cum trebuie. In consecinta pozele sunt ...dhohh :D......ma rog, cel putin puteti vedea despre ce este vorba :).
Noutatile de anul acesta, pana in momentul de fata, sunt culorile , formele... dar mai ales  aromele diferite :). Astfel , intr-un singur martisor se pot intalni cel putin doua arome .
Toate  martisoarele insa, pana la ultimul, sunt comestibile...unele din pasta de zahar, unele din pasta de lapte si altele din bombonele gumate.
Sunt ideale pe timp de criza(si nu numai ) deoarece cel care il primeste , dupe ce il admira si-l poarta , poate sa-l manace linistit .
Cu siguranta o sa i se para primavara si viata mai dulci :):))
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :