mal
Ocolit de foarta multa lume din simplu motiv ca nu i se cunosc calitatile, nautul poate oferi surprize placute daca ai curaj sa te "cobori" la nivelul lui.
N-am sa ma apuc acum sa descriu minunatul naut si calitatile lui ....e plin netul de asa ceva si n-as face decat sa transcriu ce au scris deja altii :).
Vreau sa va arat ce am facut eu din naut simplu....adica dintr-o pasta de naut putin sarata , saptamana trecuta.
Mai intai trebuie sa precizez ca am folosit naut gata fiert de data asta, insa mi-am propus ca pe viitor sa-l fierb chiar eu.
Pasta pe care am obtinut-o prin pasarea boabelor de naut mi-a dat ocazia sa ma joc putin, "construind" cateva aperitive simple.... dar placute ochiului si nemaipomenit de mancabile. ;).
Mai intai l-am pus langa niste cipsuri de cartofi impreuna cu o rosie (san marzano sau roma ) umpluta cu dulceata de ceapa rosie cu aroma de zmeura ( reteta ei o gasiti pe blog )
Apoi l-am cladit turnulet cu un soi de "chiftelute" crocante din cartofi dati pe razatoare si amestecati cu busuioc.
Am zis sa umplu si o rosie ...oarecare cu pasta de naut, careia i-am adaugat iar dulceata de ceapa, pentru diversitate :D
Si daca tot a fost "sarbatoare" am scos si pretiosul ulei din seminte de dovleac ....care apropo, merge ca uns cu pasta de naut numa un picut sarata si cu usturoi ( nu se vede in poze )
La final parca nu ne venea nici noua sa credem de ce e in stare "o amarata" de boaba ;)
Interesant, nu ?! :)
Tags:
aperitive
,
aperitive -recomandari pentru mesele de Craciun si Revelion
,
aperitive vegetariene
,
NAUT
,
pasta de naut
Home
/
aperitive
/
aperitive -recomandari pentru mesele de Craciun si Revelion
/
aperitive vegetariene
/
NAUT
/
pasta de naut
/
NAUT...PASTA / APERITIVE
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :