Cand una pornesti sa faci si alta iese...asa se numeste ce am facut eu cu melcisorii astia.
M-am pregatit ieri sa fac burgeri de dovlecei ca aici : http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2013/07/burgeri-de-dovlecei-cu-chifle-facute-in.html
dar, pe " parcursul emisiunii "m-am razgandit
Am "framantat" un aluat din 500 g faina ...de fapt m-am jucat cu el , ca e aluat fara framantare ... si
pana a crescut ( aluatul fara framantare ) http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2013/07/cornuri-pentru-mic-dejun-fara-framantare.html
am dat pe razatoare dovleceii / tuchinii . ( 4 buc ...cca 800g )
I-am amestecat cu o lingurita de sare si am asteptat sa-si lase sucul.
I-am stors bine. Am pus 2 linguri de pesmet , am ras cca 200 g de cascaval, am tocat patrunjel, marar si 3 fire de usturoi verde , am pus si cele doua albusuri ramase de la aluat ... putin piper.
Am omogenizat si asta e practic umplutura pentru melcisori
Am rulat ca la placinta , apoi am portionat melcisorii si i--am pus in tava :
I-am mai lasat sa creasca 15 minute, i-am uns cu ou , apoi i-am dat la cuptor.... incins la 190-200* .... cam jumatate de ora.
Pentru ca al meu cuptor nu coace sus prea bine, i-am intors si i-am mai lasat sa se coaca inca 5 minute .
Cam asta e tot...
a, m-am indopat cu ei cat au fost calzi. :P :D
Vaaai, buni sunt !
Na, sa va vad, cine o sa-i faca :D
Fiti binecuvantati ! :*
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :