marți, 18 ianuarie 2011

BRUSCHETE CU BRANZA EDAM SI CAPSUNI

mal
 Off, nici nu mai tin minte cand am facut aceste bruschete, anul trecut intr-o vreme :D , oricum. Ce imi amintesc insa, e ca mi-au placut mult.
Zilele astea am profitat de timpul liber si am bantuit prin folderele cu poze. M-am bucurat ca le-am gasit si am zis sa vi le  arat si voua . Mai ales ca sunt ata de simplu de facut.
Painea este facuta de mine dupa reteta de aici : (dar puteti folosi painea cu care sunteti obisnuiti )
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/03/paine-alba-rotundaby-adriana.html
si prajita in tigaia antiaderenta...(imi place gustul de ars, de aceea prefer tigaia :D  )
Tot in tigaie am perpelit si branza edam pe ambele parti si repede sa nu se topeasca de tot. Din tigaie am scos-o direct pe painea calda.
Am feliat cateva capsuni si le-am pus deasupra, apoi le-am nins cu putina sare si piper mozaic proaspat macitat. La final le-am stropit cu balsamic de zmeura si doi stropi de ulei din samburi de struguri.
 Le-am servit la micul dejun, dar pot constitui o gustare fara prea mari probleme.(numa maine nu-i poimaine si apar capsunile :))...de fapt sunt pe tot parcursul anului in supermarketuri :)

Incercati !

Un comentariu:

daca doriti sa comentati :