Astazi am facut pasta (pate) de naut. Unii o (il) mai numesc si hummus.
Eu m-am oprit la "pasta", deoarece n-am facut-o dupa reteta originala, ci mult mai simplu .
Am "flecit" cu o furculita boabele de naut fiert(bine spalate cu apa calduta ) dintr-o conserva....apoi am adaugat 5- 6 linguri de ulei de floarea soarelui si 3 linguri de ulei de susan frecand pasta cu telul ca la maioneza.
I-am mai adaugat doar sare, dupa gust.
Cand am obtinut consistenta dorita, m-am oprit din amestecat :).
Mai jos va arat variantele in care am servit-o noi astazi :).
Am pus o varianta si pentru iubitorii de carneturi :)).
Incercati !
Noua..... mie si familionului ne-a placut :)
floricele din pasta de naut cu codita de ceapa verde , rosii si fluturasi din paine :))
canapele de castraveti cu pasta de naut si ceapa verde
aici am adaugat si carnat unguresc pentru carnivori :)) canapelelor din castraveti :D
Tags: aperitive , NAUT
Reteta usor de facut si prezentare de nota 11.Felicitari imi place mult!
RăspundețiȘtergereDaniela , multumesc !
RăspundețiȘtergereMa bucur ca-ti place:).
Eleganta absoluta!*****
RăspundețiȘtergereMihaela
Mihaela, multumesc mult ! :)
RăspundețiȘtergeree minunat!!tot vreau sa incerc si eu pasta de naut, dar inca nu am avut curaj...
RăspundețiȘtergeremerci.... daca poti sa faci fasole "flecita" , poti face si pasta de naut :)
RăspundețiȘtergeremai ales ca eu am facut-o simpla de tot :)
Adriana, daca nu am ulei de susan as putea sa o fac?
RăspundețiȘtergerenormal...merge si fara sau cu ulei de masline
ȘtergereMultumesc Adriana!
RăspundețiȘtergere