sâmbătă, 12 martie 2011

PASTA DE NAUT (HUMMUS ) variante de prezentare

mal


Astazi am facut pasta (pate) de naut. Unii o (il) mai numesc si hummus.
Eu m-am oprit la "pasta", deoarece  n-am facut-o dupa reteta originala, ci mult mai simplu .
Am "flecit" cu o furculita boabele de naut fiert(bine spalate cu apa calduta ) dintr-o conserva....apoi am adaugat  5- 6 linguri de ulei de floarea soarelui si 3 linguri de ulei de susan frecand pasta cu telul ca la maioneza.
I-am mai adaugat doar sare, dupa gust.
Cand am obtinut consistenta dorita, m-am oprit din amestecat :).
Mai jos va arat variantele in care am servit-o noi astazi :).
Am pus o varianta si pentru iubitorii de carneturi :)).
Incercati !
Noua..... mie si familionului ne-a placut :)


floricele din pasta de naut cu codita de ceapa verde , rosii si fluturasi din paine :))

canapele de castraveti cu pasta de naut si ceapa verde


aici am adaugat  si carnat unguresc pentru carnivori :)) canapelelor din castraveti :D


... iar aici am servit pasta de naut pe paine semi , cu carnati si ceapa verde :))




9 comentarii:

daca doriti sa comentati :