mal
Astazi este aniversarea noastra .
Am ales sa sarbatorim modest, in familie . :)
Totusi, daca e sarbatoare , trebuia neaparat si ceva dulce :D .... in consecinta am refacut desertul de duminica (TIRAMISU CU CASTANE ) .
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/03/tiramisu-cu-castane-by-adriana-lucia.html
I-am adus insa cateva "imbunatatiri" :). ....si l-am facut rotund :)
Ca un plus de savoare i-am adaugat caramel facut in casa.( 6 linguri de zahar se pun sa se "arda" apoi se sting cu frisca lichida, naturala ...cca 150 ml + 50 g unt . Se amesteca pe foc cca 3 minute, apoi se lasa la racit pana se ingoasa. ) si feliute de banane...multe feliute de banane , intre straturile de crema si piscoturi.
Dupa doua ore de stat la frigider a fost absolut "demential "
.....in sectiune :)
Data viitoare promit sa fac poze si din timpul procesului de preparare/ asamblare ....azi, n-am avut timp :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :