mal
cotletul l-am portionat , condimentat si l-am dat prin faina. intr-o tigaie am incalzit putin ulei, am prajit carnea cate 2 minute pe fiecare parte la foc catre mare ca sa prinda crusta.
ceapa, morcovul, ardeiul si telina le-am taiat bucatele apoi le-am sotat pe jumatate in uleiul in care am prajit carnea...am adaugat si cotletul peste...am potrivit de sare si piper...am dat focul catre mic si le-am lasat sa se patrunda bine in sucul rezultat (se verifica sa fie bine patrunsa carnea, daca scade sosul se mai adauga apa fierbinte cate putin )
cartofii curatati de coaja i-am taiat sferturi si i-am pus la fiert in apa cu sare cat sa-i acopere. la final i-am tras in unt destul de generos :D...am presarat piper proaspat macinat si verdeata :)
:)l-am udat cu un pahar de vin rosu :))
Tags:
feluriprincipale
,
PORC
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :