RASOL DE VITEL IN SOS ROSU CU LEGUME DE IARNA SI GARNITURA DE OREZ
mal
am pus carnea de vitel la fiert . am lasat-o sa fiarba (mai tarziu i-am adaugat si legume de supa ) pana aproape s-a patruns.(din zeama rezultata am facut supa de galuste)
am scos-o sa se racoreasca putin apoi am portionat-o.
intr-o cratita am pus putin ulei, ceapa, ardei, morcovi, telina...toate taiate ...am adaugat si carnea , am condimentat si le-am lasat sa se patrunda impreuna la foc mic. din cand in cand am verificat carnea si am mai picurat putina supa fierbinte.
la final am pus sucul de rosie si putin zahar pentru echilibru :D...am lasat sa mai dea cateva clocote .
orezul l-am fiert al dente doar cu sare...l-am trecut sub jet de apa rece ...la servire i-am pus un praf de piper Tags: ALTELE , feluriprincipale
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :