PULPE DE PUI CU USTUROI LA TIGAIE SI CARTOFI TARANESTI IN STILUL MEU
mal
Pulpele de pui, despielitate si transate le-am pus cu cateva linguri de ulei si putina sare in tigaie . Le-am lasat acoperite sa se patrunda in suc propriu ...cad s-a evaporat sucul carnii am adaugat doua caciulii de usturoi taiate in jumatate dar necuratate de foi, doar spalate si le-am lasat sa se coaca pana s-a rumenit carnea. Am scos usturoiul din camarutele cateilor, l-am zdobit cu o furculita si am uns fiecare bucata de carne cu pasta rezultata.
Cartofii i-am fiert in apa cu sare pana s-au patruns pe 3/4...apoi i-am transferat in tigaie , i-am presarat cu boia, piper si vegeta ...i-am stopit cu ulei si i-am lasat sa se "perpeleasca" pana s-au patrus definitiv :))
Am montat pe farfurie si am presarat patrunjel verde peste....langa, am servit, salata de varza. Tags: feluriprincipale , PUI
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :