SALATA DE CIUPERCI CU PIEPT DE PUI


















mal
Pieptul de pui (500g)se fierbe cu legume de supa si sare (dealtfel din supa rezultata chiar am facut supa adaugandu-i taitei si pastrand legumele )...dupa ce sa stampara putin se taie cubulete.
Ciupercile(1 kg) , trecute sub un jet de apa rece se fierb in apa clocotita cu sare 5-7 minute.
Se scurg in strecuratoare , apoi se taie dupa dorinta (lamele, cubulete...etc :D )
Din 2 oua intregi, 200 ml ulei si putina zeama de lamaie sa face cu mixerul o maioneza, dupa modul de preparare(adica se pune pe rand uleiul)
Se amesteca puiul cu ciupercile si maioneza...se adauga smantana (cantitatea poate fi egala cu cea a maionezei)...usturoi... se sareaza dupa gust. Cine doreste poate pune si piper. Se orneaza dupa imaginatie.
Cantitatea de ciuperci trebuie sa fie dubla fata de cea de carne...deoarece scad mult in timpul gatiri.
Tags: , ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comentarii :

  1. Dar nu ai scris cum se face :(

    RăspundețiȘtergere
  2. draga "anonim" , sper sa revi...am scris acum si cum se face :)
    daca ai nelamuriri scrie-mi si-ti raspund ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca sunt ciuperci din conserva, se pot pune direct, fara a fi fierte? Ms!

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :