SALATA DE CIUPERCI CU PIEPT DE PUI
mal
Pieptul de pui (500g)se fierbe cu legume de supa si sare (dealtfel din supa rezultata chiar am facut supa adaugandu-i taitei si pastrand legumele )...dupa ce sa stampara putin se taie cubulete.
Ciupercile(1 kg) , trecute sub un jet de apa rece se fierb in apa clocotita cu sare 5-7 minute.
Se scurg in strecuratoare , apoi se taie dupa dorinta (lamele, cubulete...etc :D )
Din 2 oua intregi, 200 ml ulei si putina zeama de lamaie sa face cu mixerul o maioneza, dupa modul de preparare(adica se pune pe rand uleiul)
Se amesteca puiul cu ciupercile si maioneza...se adauga smantana (cantitatea poate fi egala cu cea a maionezei)...usturoi... se sareaza dupa gust. Cine doreste poate pune si piper. Se orneaza dupa imaginatie.
Cantitatea de ciuperci trebuie sa fie dubla fata de cea de carne...deoarece scad mult in timpul gatiri. Tags: aperitive , SALATA , salate
Dar nu ai scris cum se face :(
RăspundețiȘtergereO sa scriu in curand si reteta :)...sorry, timpul e de vina :)
RăspundețiȘtergeredraga "anonim" , sper sa revi...am scris acum si cum se face :)
RăspundețiȘtergeredaca ai nelamuriri scrie-mi si-ti raspund ;)
Daca sunt ciuperci din conserva, se pot pune direct, fara a fi fierte? Ms!
RăspundețiȘtergereDa, din conserva direct, doar bine stoarse de sucul in care sunt conservate.
Ștergere