mal
conopida bine spalata (se tine cca 30 minute in apa rece. in cazul in care are paraziti ascunsi in floare acestia vor muri)
se fierbe cca 15 minute in apa sarata (clocotita)
se marunteste in robot sau cu furculita...apoi se amesteca cu maioneza...se sareaza.
pentru a pastra gustul conopidei intact, maioneza se acreste cu putina zeama de lamaie...mustarul ii "fura" gustul"
Tags:
aperitive
,
SALATA
,
salate
Despre:
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate
Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
Foarte buna si bine venita acum cand conopida se gaseste in piata.
RăspundețiȘtergerechiar asa :) e plin peste tot si la reducere :)
Ștergere