mal
Un alt desert la pahar pe care l-am numit "tiramisu cu capsuni", desi n-am folosit la preparare celebra mascarpone . De aceasta data am inlocuit-o cu frisca din smantana batuta bine cu zahar si vanilie si sincer ,n-am avut regrete.
Piscoturile le-am insiropat cu sucul capsunilor rezultat in urma acoperirii cu zahar a fructelor pe care le-am lasat cateva ore sa zemuiasca ;).
In rest, procedeul e simplu: strat de toping, frisca, capsuni cubulete, piscoturi insiropate ....apoi iar toping ...si iar...si iar ...pana se umple paharul.:))
E bunut, bunut ;)...si fructele nu oxideaza nici peste noapte, nu le lasa zaharul :).
Incercati !
Tags:
desert la pahar
,
deserturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Foarte reusite pozele. Tinand cont de faptul ca ai folosit smantana la frisca, sunt convins ca e o nebunie... :)
RăspundețiȘtergereMultumesc!...Unele dintre ele sunt facute de fiica-mea :D.
RăspundețiȘtergereApp de frisca din smantana...de obicei folosesc acest gen de frisca, are un alt gust....sau mai bine zis are gust.:)
Hehe... deci ai si cameraman. Cred ca ar trebui sa fac si eu un copil, nu mi-ar strica un pic de ajutor :D
RăspundețiȘtergereSi eu folosesc doar frisca din smantana, cealalta mi se pare ca nu face altceva decat sa arate bine, dar in acelasi timp sa strice orice reteta.