mal
Desi am creat acest desert pe la sfarsitul lui aprilie 2010, iata ca abia astazi timpul mi-a ingaduit sa-l postez pe blog cu tot cu reteta.
Asadar...
am "taiat" un compot de pere caruia i-am scurs zeama intr-un castron in care am insiropat ulterior piscoturile
pe care le-am asezat in cupa sau pahare (dupa cum veti vedea din poze) pe un strat de toping de zmeura
perele le-am taiat cubulete si "le-am aruncat" peste piscoturi apoi le-am mai pus putin toping.
am pudrat din belsug cu cacao, adaugand apoi stratul de frisca batuta cu smantana si putin zahar.
la final am decorat simplu cu felii de para, cacao pudra si toping de zmeura...
rezultatul e uimitor de ...aratos si gustos.:))
si ...varianta la pahar
Numele desertului a venit de la sine...dulce ,roz , zemos ... un sarut pe buze "carnoase" de para de vara :).
Tags:
desert la pahar
,
deserturi
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :