TORT CU ALUNE DE PADURE ,CIOCOLATA SI CARAMEL

mal
 Incet si ...evident, in functie de timp , va prezint torturile facute pe comanda. Acestora le voi face doar o prezentare scurta a continutului fara sa detaliez reteta.
In general torturile facute pe comanda ( ca si cele carora le-am postat deja reteta ) sunt creatiile mele. In functie de dorinta solicitantului acestea capata forma , gust si culoare ...si de cele mai multe ori chiar  nume :)
Acesta l-am pregatit de  Craciun pentru Marius (un prieten).
Contine blat de ciocolata cu alune de padure,  insiropat cu caramel sarat preparat in casa. Crema din interior este de ciocolata cu alune de padure, iar exteriorul este din frisca cu ciocolata. Decorul -cu alune de padure si caramel sarat .
Are aproape 3  kg .
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :