Diplomatul meu este inspirat din reteta clasica . Cu toate acestea i-am adus multe modificari astfel incat pot spune ca l-am personalizat.
Crema este cea care il face diferit( o prepar dupa reteta personala ) , asamblarea a ramas in principiu cam aceeasi.
La acest tort am folosit fructe din compot , respectiv ananas si cocktail .
Piscoturile banuti /rotunde dau un plus de eleganta tortului.
L-am facut ieri pentru o cunostinta . Am primit un telefon in care am fost anuntata ca " nici n-a ajuns bine pe masa ca a fost facut bucati -bucatele :)) ". Iar prietenii gazdei vor " sa-l clonez" :)) cat mai repede cu putinta :D.
A avut 2 kg.
NOTA: ca sa risipesc orice presupunere sau gand nesanatos ( cum ca as "copia" ) , va "marturisesc" ca folosesc piscoturile rotunde de ani buni, piscoturi pe care le achizitionez din Ungaria la fiecare vizita ;) ( sunt destul de dese vizitele :) ) !!!
De altfel marturie stau chiar pozele de la reteta de tort catre care am dat link :) ;)
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/01/trendy-pink-chocolate-sin-cake.html
Tags: deserturi , tort
Pai,si reteta unde este?Am observat ca ai multe postari fara reteta.
RăspundețiȘtergereSe pare ca degeaba scriem mesaje,ca ele nu apar.Am mai scris unul in care intrebam de reteta.Ai multe postari fara reteta.
RăspundețiȘtergereVai,dar ce mai apar comentariile aici!!!!Am scris 3 si nici unul nu a aparut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere