Pranz sau cina, pastele au locul lor in preferintele mele .
Le prepar in diverse moduri, dupa cum imi vine la mana sau in functie de ce am prin frigider.
Si aceste paste curcubeu sunt tot dupa o reteta ad-hoc...gratie frigiderului si imaginatiei de moment;).
Topingul contine legume colorate si piept de pui, iar pastele -spaghetele sunt din cele colorate- tricolore :)
Va arat la repezeala cum le-am facut, poate aveti vreme sa le pregatiti la pranz, sau in caz ca n-aveti toate cele la-ndemana ,sa va ramana timp sa colindati dupa cumparaturi :).
Asadar:
in prima faza puneti la calit intr-o tigaie cu 5-6 linguri de ulei legumele taiate dupa pofta inimii voastre:
ceapa rosie/alba, ardei gras, morcov si mazare congelata
Sarati dupa gust si perpeliti-le 2-3 minute.
Adaugati 100g piept de pui/ portie , taiat fasiute subtiri
....si mai perpeliti toata amestecatura asta pana se calesc legumele si se patrunde carnea (cca 15 minute )
Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj intr-o cantitate generoasa de apa sarata :
La final serviti dupa pofta inimii...asa : ( nu uitatai sa puneti piper proaspat macinat si sa radeti un picut de parmezan )
.... sau la gramada :
...sau dupa cum va lumineaza imaginatia :)
In orice forma, sunt prea bune ca sa fie ocolite ;)
Sa fiti iubiti si de raceala feriti ! ;) Tags: feluriprincipale , PASTE-MACAROANE
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :