Astazi m-am jucat putin cu un rest de prajitura siropoasa cu malai....
O gasiti urmand linkul :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/02/prajitura-siropoasa-cu-malai.html
V-am promis in finalul postarii ca o sa pun poze si cu prajitura alaturi de frisca, ca sa vedeti in cate feluri o puteti prezenta.
Intre timp m-am razgandit si i-am facut un mousse , tot din frisca, insa nu simpla :)
Cum ziceam, am amestecat 200 ml de frisca naturala cu 1 lingura cu varf de cacao si o lingura cu varf de zahar praf.
Le-am mixat pana am obtinut o spuma-mousse de cacao, fina si foarte aromata.
Am pus mousse-ul intr-un pos si am asamblat prajitura....simplu:
felie de prajitura+strat de mousse+ felie de prajitura....iarasi strat de mousse
inca o felie de prajitura
iar in top cateva stelute de mousse si un mot de dulceata/jeleu de zmeura.
Tusa finala : o ploaie de cacao si "galuste" de jeleu :)
In varianta a doua am pus jeleu de zmeura si intre straturile prajituri :)
Ne-am batut pe ea , atata a fost de buna...si evident ne-a parut rau ca s-a terminat .
Da' nu-i bai, facem alta :)) !
Sa fiti iubiti ! :)
Tags: deserturi , prajitura
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :