duminică, 20 martie 2011

LIPII CU PIURE DE LINTE SI FRIPTURA DE MIEL

mal


Zilele trecute am facut lipii din faina integrala 
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/03/lipii-din-faina-integrala-facute-in.html
pe care le-am servit (printre altele ) cu piure de linte care se prepara la fel ca supa crema de linte
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/03/supa-crema-de-linte-rosie.html
cu specificatia ca nu se lasa toata zeama in care a fiert lintea, ci doar cata este nevoie pentru obtinerea unui piure.

In plus am mai avut friptura de miel preparata in acest fel :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/04/pulpa-de-miel-in-suc-propriu-cu.htmlnumai ca de data acesta am facut-o cu ulei .

Am servit lipiile cu piure de linte stopit cu uleiul de pe friptura si condimentat cu paprika, curry si piper negru proaspat rasnit ....peste care am pus  fasii de friptura calda de miel. + salata de varza creata
Buna de tot combinatia :)

 Incercati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :