PULPA DE MIEL IN SUC PROPRIU CU USTUROI...BRUSCHETE DIN PAINE DE CASA SI SALATA VERDE

mal

aceasta  e cea mai simpla reteta dupa care pregatesc mielul .e reteta mea de friptura moale si suculenta facuta la tigaie.
evit sa pun mielul la cuptor cand gatesc cantitate mica deoarece se usuca chiar daca-i pun folie.
asadar...pun la incins in tigaie 2-3 linguri de untura de porc...apoi asez carnea si o las la foc mic acoperita  sa-si lase sucul propriu. dupa un timp o intorc si o sarez, ii pun cateva boabe de piper si  o las se se patrunda incet...daca e nevoie mai adaug putina apa. cand e bine facuta si incepe sa se rumeneasca pun usturoi din belsug si-l las sa se caramelizeze impreuna cu carnea.
o servesc cu salata verde si paine de casa proaspat scoasa din cuptor ...
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :