PIEPT DE PUI IN CRUSTA DE PARMEZAN SI CARTOFI NOI FIERTI IN ULEI

mal
 Desi pare o reteta complicata (cred ca denumirea este de vina ) , snitelul din piept de pui in crusta de parmezan se prepara aproape identic ca snitelul in pesmet.
Singura diferenta este parmezanul ras, care se amesteca cu pesmetul de la final.(proportiile dupa cum te lasa inima :))   )
Asadar , se da carnea (condimentata dupa gust cu sare/vegeta  si piper)-  puteti folosi carne  de pui, porc , vita, peste - prin faina , apoi prin ou, iar la final se tavaleste bine prin parmezan ras amestecat cu putin pesmet.
Se prajeste in baie de ulei( adica mult ulei bine incins  )
Tot in baie de ulei se" fierb" si cartofii ......vor dobandi o crusta la exterior, iar interiorul o sa ramana moale si aproape cremos :)( eu am folosit cartofi noi taiati sferturi )
Noi am servit acest fel cu o salata asortata ce contine macris si leurda (culese de la Bradatel -Retezat :)  ), castraveti si rosii, careia i-am adaugat sare si putin ulei de masline ;)
E bun cu orice salata....cred ca ar merge de minune si cu sosul de ciuperci :))
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/11/scoici-cu-sos-de-ciuperci.html



 Incercati ! :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :