prima mea zi pe blog :D

Zambesc, cand scriu aceste randuri (desi, in sinea mea rad cu pofta), la gandul ca multi dintre vizitatorii blogului meu vor avea mari greutati constand in tinerea salivei in gura :))
Probabil unii ma vor invidia, insa strict pentru faptul ca nu pot ajunge sa deguste preparatele mele . Pentru moment;)...deaorece nu aduce ziua ce aduce ceasul ;)...si cine stie?! poate candva, cumva, tot vor gasi o cale sa se infrupte :).
Timid, voi afisa mai intai cateva poze cu preparate culinare (marca proprie)...urmand ca in timp sa adaug si alte poze. Voi posta retete proprii , dar si retete deja consacrate insa preparate si prezentate in stil personal.

Gata cu vorbaria ca strica pofta de mancare !:))
Maine, poate mai inspirata, o sa detaliez motivele care m-au determinat sa creez acest blog:).Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :