CASUTA " VEDETA SERII"




mal

dintr-o multitudine de felii de paine toast, (in jur de 30 ) mezeluri diverse + carnat unguresc pentru acoperis :D, cascaval ras (tot unguresc ), crema de branza fricheso si...cateva artificii :D a rezultat casuta din imagine .
ideea a venit in timp ce faceam tartine suprapuse , asftel ca am unit senviciurile, le-am zidit si tencuit cu crema de branza, punand drept mortar cascaval  ras  ...din sunculita i-am decupat ferestre si usa, iar tiglele de carnat le-am lipit cu crema de branza. fruntariile le-am facut din muschiluet afumat si cosul din masline infipte pe scobitoare.
am montat-o in mijlocul unei poienite de ciuperci umplute asezate pe salata creata .
am numit-o "vedeta serii" pentru ca a facut furori (la fel ca o vedeta autentica) la aparitia in public.
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comentarii :

  1. Buna Adriana e frumoasa casuta ta,dar eu am facut altfel de ziua mea(in 9 mai).Daca vrei intra pe hi5 al meu si acolo am si eu mai multe poze cu ce am mai gatit si eu.De fapt iti las id meu si daca doresti sa vezi iti voi spune pe yahoo linkul cu hi5 al meu.Ce am vazut aici la tine ma incanta si-mi place mult de tot.Am sa te vizitez cred ca destul de des.pupici si bafta multa:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nou buna draga Adriana,pur si simplu neintentionat ,dar nu ti-am lasat id ca ma chinuiam si nu stiam daca am reusit sa iti las commentul:D.Mii de scuze,id meu e famous_ladypirat.pupici:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. pai cum sa nu fie vedeta serii la cum arata??? foarte faina ideea!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim, am facut-o cu ai mei(sotul si fiica ) intr-o joaca :))
    ne-am speriat si noi de ce-a iesit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. te cred ca te-ai speriat ca e o minunatie,mie mi-a venit alta idee,din salata de beof cred c-ar fi traznet,mersi de idee de sarbatori am sa o prelucrez si eu:-)))),am sa o tencuiesc cu maioneza,doarjucandu-te cum spunea Surac descoperi ca esti un talent,nu?????nota 10+ la toata familia

    RăspundețiȘtergere
  6. Din partea propietarului casutei, toate felicitarile si multumirile pentru aceasta "constructie" minunata :D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Miha, cu placere oricand :) !
    A fost o bucurie s-o "construim" :) !

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari! Grozava idee; am s-o pun in practica imediat. Nu-ti mai zic ce idei de marketing mi-au venit, eu promovand printre altele, toast ... :)
    Si ca sa nu se inteleaga gresit, daca voi concretiza vreo idee te contactez negresit! pana atunci, inca o data: super idee, super casuta, super prezentare!

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :