CORNURI DOSPITE CU FETA SI MAC / CIOCOLATA SI SCORTISOARA

mal
intr-un castron incapator se pune 1 kg de faina...la mijloc se face un cuib in care se pune drojdia( 25-30g ), o lingura rasa de zahar si 200 ml apa calduta....se amesteca cu lingura incorporandu-se si putina faina...se lasa la loc caldut sa dospeasca drojdia (cca 15 min )
se adauga 100 ml ulei, 2 oua intregi , sare  dupa gust (1 lingurita), zahar 2-3 linguri (daca vrei un aluat mai dulce pui mai mult)...la indemana trebuia sa ai lapte caldut....cand aluatul  "cere" adaugi in timp ce framanti cate putin.
se lasa cel putin o ora sa creasca aluatul
apoi il intinzi  , il tai in ce forma vrei ...il umpli cu ce vrei...
eu aici  am umplut cu feta si cioco
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :