FICAT DE PUI IN CUIB DE RISOTTO SI SALATA ICEBERG


mal

ficatul de pui bine spalat si scurs l-am prajit in ulei la foc mijlociu pana s-a patruns si s-a evaporat sucul rezultat. dupa ce am oprit focul am condimentat cu vegeta si piper , am lasat 2 minute preparatul sub capac, apoi am servit cu risotto.
pentru risotto am sotat ceapa, morcov, ardei , am adaugat orezul...vegeta, piper, sare..cate putina apa fiarta, pe rand, pana am obtinut consistenta dorita.
am servit preparatul cu salata iceberg
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :