OUA UMPLUTE CU PESTE




                           

INGREDIENTE:

  • OUA 10 BUC (in functie de numarul de persoane)
  • 1 CONSERVA DE TON 
  • SARE 
  • PIPER
  • ULEI
  • SMANTANA / IAURT GRECESC
  • CEAPA ROSIE / ARDEI
  • SOMON AFUMAT
  • MARAR



            Ouale fierte tare le-am taiat jumatati, am scos galbenusul, l-am zdrobit cu furculita, am adaugat o conserva de ton scursa de lichid...sare, piper mozaic si putina smantana (12% grasime... practic , un iaurt mai legat :))  ) mustar o idee :D si ceapa rosie data pe razatoarea fina.
            Cu aceasta compozitie am umplut la loc ouale, le-am pus peste sos din maioneza si smantana (parti egale)...am ornat cu somon afumat, rondele de ceapa rosie si crenguta de marar.


                            


Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :