PESTE IN ALUAT FOIETAJ CU SOS SMANTANOS SI LEGUME MEXICANE


mal
aici m-am jucat un pic...pe pricipiul : "punem ce avem chef in foietaj si...gata "placinta" " :))
pare un preparat complicat, dar e mai simplu  de facut decat credeti :D
foietajul(gata cumparat) l-am "umplut" cu fileul de peste, l-am condimentat...am decupat forma de peste si i-am facut solzi(asa cum am vazut ca a facut un nene la tv :D  )...am uns totul cu ou batut si l-am dat la cuptor cca 40 min...la 180* :)
l-am servit cu legume mexicane sotate in unt si sos smantanos :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

  1. Merci:) dupa cum vezi nu e greu de facut....solzii "ii ciupesti" cu o foarfeca de bucatarie :)

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :