PIURE DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA




















































 mal

Piureul de spanac ...pe cat de repede se prepara , pe atat de repede se mananca :))
Aici , fiind in iarna, am folosit spanac congelat...deci, a mers "ca uns":))...adica foarte repede :)
Am sfarait cativa catei de usturoi in 2 linguri de ulei pana si-au lasat aroma, apoi am pus putina apa si spanacul...l-am lasat sa dea cateva clocote (cel mult 5 min ), apoi am pus amidon dizolvat in lapte sa-l leg si sa-i dau consistenta mai cremoasa....sare.....si gata.:D
L-am servit cu ochiuri de ou :)

Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :