RULADA DE SPANAC CU FETA


































mal
Spanacul (puteti folosi spanac congelat la punga de 450g ) fiert (putin) si tocat se amesteca cu 5 albuse batute spuma...se adauga 5 linguri de faina (cu varf) si sare dupa gust.Se unge o foaie de copt asezata intr-o tava mai lunga, se toarna compozitia si se niveleaza.
Se da la cuptor in jur de 20 min la 180*C...cat e calda se ruleaza infasurandu-se intr-un prosop de bucatarie.
Dupa ce se raceste , se desface cu grija si se umple cu branza feta.
Apoi se ruleaza la loc.Se serveste rece.
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

  1. o sa incerc reteta ta...arata foarte bine, dar ai putea sa imi spui cantitatea de spanac folosita... multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am folosit spanac congelat la rulada asta...o punga de 450 g .

      Ștergere

daca doriti sa comentati :