SALATA DE CONOPIDA CU MAIONEZA



































 mal
conopida bine spalata (se tine cca 30 minute in apa rece. in cazul in care are paraziti ascunsi in floare  acestia vor muri)
 se fierbe cca 15 minute in apa sarata (clocotita)
se marunteste in robot sau cu furculita...apoi se amesteca cu maioneza...se sareaza.
pentru a pastra gustul conopidei intact, maioneza se acreste cu putina zeama de lamaie...mustarul ii "fura" gustul"
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

  1. Foarte buna si bine venita acum cand conopida se gaseste in piata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar asa :) e plin peste tot si la reducere :)

      Ștergere

daca doriti sa comentati :