VERZAR DE PE VALEA AMPOIULUI













mal

Reteta de verzar o am de la soacra mea de pe Valea Ampoiului...este un fel de pizza romaneasca. In Ardeal se coace in cuptoare de lut, eu l-am copt in cuptorul...aragazului.
Aluatul este unul ... de paine. De umplut, se poate umple cu diverse: varza, branza (sarata sau dulce) prune (sau alte fructe)...etc .
Se serveste cald, dar e bun si cand se raceste.
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :