DESERT "EXOTIC" ...by Adriana Lucia

mal
Am o slabiciune pentru desertul la pahar :) ...de aceea de cate ori mi se iveste ocazia inventez continuturi inedite pentru paharele mele :)
Aveam , inca din martie,un fruct de mango in ladita de fructe si am constatat ca s-a copt indeajuns incat sa poata fi folosit ...si fructele de kiwi din cos parca doreau sa fie puse cumva in valoare... buna cum sunt, nu puteam sa le dezamagesc:)
Am pus la bataie niste frisca   si o crema de branza  din care a iesit o minunatie de mousse...am insiropat piscoturile in vinul de Tokaji (indoit cu apa minerala) caruia i-am facut dop de Pasti ...prea  zacea  plictisit prin frigider:D...si am purces la montarea in pahare:  un rand de piscoturi, un rand de mousse, un rand de mango, un rand de frisca....kiwi, piscoturi, mousse...:))
A rezultat un degrade interesant de gusturi si culori...de fapt puteti vedea chiar voi , pozele sunt  graitoare :)

creat sambata 10 Aprilie 2010 ...by Adriana Lucia
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

  1. foarte intersante fotografiile, e prima data cand intru pr blogul tau. insa nu sunt foarte explicite retetele....din poze nu pot sa imi dau seama exact ce amesteci, cum amesteci....poate ar ajuta mai mult o descriere detaliata. arata foarte bine deserturile la pahar si ma tenteaza si pe mine sa fac, mai ales ca vine anotimpul cald. bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. merci de vizita :) ! o sa ma straduiesc sa explic mai detaliat retetele pe viitor. am si avut un sondaj pe blog care s-a incheiet zilele trecute tot pe aceasta tema :)...
    si eu imi doresc ca cei care ma viziteaza sa nu plece dezamagiti, de aceea imi prinde bine sa stiu reactia fiecaruia.:)
    zilele urmatoare o sa mai pun cateva retete de desert la pahar..sper sa reusesc sa te fac sa le intelegi :).
    multumesc de urare! ...toate cele bune si tie ! :)

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :