mal
250 ml frisca lichida , 250 ml smantana dulce, 250 ml iaurt si 250 g crema de branza
le-am mixat impreuna cu 200 g zahar pana am obtinut un mousse pe care l-am impartit in doua parti...uneia i-am adaugat cacao, celeilalte zahar vanilat.
peste fructe am adaugat zahar (dupa gust) .cu sucul rezultat am insiropat piscoturile.
desertul l-am montat astfel: un strat de piscoturi inmuiate in suc de mure, un strat de mousse de cacao, un strat de fructe
un strat de mousse alb, alt strat de piscoturi ...alt strat de mousse de cacao...in varf i-am pus o mura uriasa si am decorat dupa imaginatie
este un desert aspectuos, racoros si foarte gustos .
incercati-l ! va veti convinge :)
Tags:
desert la pahar
,
deserturi
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :