SWEET NOVEMBER - LA MULTI ANI ANDREEA - ROXANA !!!

mal
 In urma cu 18 ani deveneam mama.
"Baiatul"  pe care mi-l doream eu a fost de fapt o fetita. O fetita careia nu-i pregatisem niciun nume macar , pentru ca eu "stiam" ca o sa am un  baiat.:))
Insa n-a contat prea mult asta, intre noi "s-a infiripat dragostea" :D inca din primele secunde ale existentei ei, cand medicul mi-a aratat ce ghemotoc am fost in stare sa concep, ghemotoc pe care l-am pupacit tot asa "nespalat" cum era :)). Din acel moment m-am indragostit ireversibil de fata mea si acum n-as schimba-o cu toti baietii din lume :).
I-am gasit repede  si nume: ANDREEA -ROSANA ...numai ca, tanti care i-a intocmit actele l-a inlocuit pe S cu X, astfel ca, in acte e ANDREEA - ROXANA (lucru de care nu e tocmai mandra :))  )
Pot spune cu mana pe inima ca aceea a fost ziua in care m-am maturizat definitiv. :) Am trecut repede peste bucuria de a fi proaspata mamica, deoarece grija si atentia acordata nou sositei in familie erau mai puternice decat bucuria .
Am fost si sunt recunoscatoare si multumitoare Domnului ca mi-a dat-o sanatoasa, astfel sarcina mea a fost mult mai usoara :).
Mereu  m-am straduit sa-i dau copilei mele o educatie corespunzatoare, sa-i pun la dispozitie tot ce are nevoie, astfel incat   sa-si aminteasca cu drag  de parintii ei...si sa tina cont de ceea ce a invatat  in familia in care a crescut .
Insa , dorinta mea cea mai mare a fost s-o vad crescand ... s-o vad majora :)
Glumeam adesea pe aceasta tema :))...cred ca am si inspaimantat-o repetandu-i cat de rasponsabila trebuie  sa fie dupa ce o sa implineasca 18 ani :)).
Si iata, azi se intampla ... de azi, Andreea mea  e majora !!!
Sunt atat de fericita !

 Pentru ca e nascuta toamna, Andreea  iubeste acest anotimp cu tot ce are el  pana aproape de obsesie :)...printre care (sau mai ales) culorile frunzelor, drept pentru care i-am facut acest tort ...cu frunze :)
E conceptia ei 100% astfel ca abia astept sa se intoarca de la scoala sa-i venim de hac , nu de alta , dar sa vedem  cat de creativa e :)) :D.


Multumesc Domnului ca mi-a dat acest timp minunat pe care l-am petrecut pana acum cu fata mea si sper si ma rog sa ajung sa-mi tin nepotii in brate :).
Am sa le povestec atatea despre mama lor :))...
 ... si sper ca si povestea tortului  ei de majorat o sa merite osteneala :))


 Andre, puiutu' lu' mama (stiu ca nu-ti place sa-ti spun asa), TE IUBESC CU TOATA DRAGOSTEA DE CARE E IN STARE O MAMA ! :)
LA MULTI, MULTI ANI !!! DOMNUL SA-SI REVERSE BINECUVANTARILE SALE PESTE TINE !!!
 Cu toata dragostea  mama Adi  si tata John :) !

iata si sectiunea tortului SWEET NOVEMBER :


Tags: , , ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarii :

  1. ai crescut-o ft bine...Andreea ii minunata si is mandra sa am asa rude faine!
    love you tusi

    Lory

    RăspundețiȘtergere
  2. exista si o reteta pentru acest minunat tort?...looks so yammy....

    RăspundețiȘtergere
  3. evident...
    e prima reteta de tort a Andreei...
    numai ca, impreuna cu altele, pentru moment nu le facem publice.
    sorry :)

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :