AN NOU FERICIT ! & LA MULTI ANI 2011 ! :

mal

 Astazi e ultima zi din acest an cand timpul imi permite sa scriu pe blog.Datorita meseriei o sa fiu foarte ocupata in urmatoarele zile , in consecinta n-o sa mai pot posta.
De aceea m-am gandit sa va fac urarile de "an nou" inca de azi .
Insa, inainte de toate , vreau sa va multumesc pentru ca m-ati vizitat in numar atat de mare pana in acest moment.:)
Va multumesc  de asemenea, pentru aprecierile , felicitarile si urarile primite de la voi aici pe blog... pentru cele de pe facebook, dar si pentru cele de pe mess si mail.
Imi creste inima de fiecare data cand  voi, dragii mei, ma vizitati si imi lasati comentarii . De altfel ma bucur sa constat ca va inspirati in numar mare din  retetele mele.
O sa-mi lipseasca intalnirile virtuale cu voi, insa ma rog sa-mi dea Dumnezeu sanatate si putere sa revin cu forte  proaspete  si retete noi la inceputul anului :).
Pana atunci va doresc sa aveti parte de binecuvantari si bucurii in noul an...sa va implineasca Dumnezeu toate planurile...sa va dea sanatate , prosperitate si sa zideasca in voi o inima curata !

Cu toata dragostea va urez :
AN NOU FERICIT SI LA MULTI ANI !!!


 Sa ne vedem cu bine si sanatosi in 2011!
GOD BLESS YOU... ALL ! :)

Adriana Lucia Mara
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

daca doriti sa comentati :