PICIORUSE DE RATA CU SOS DE CITRICE SI PIURE DE CARTOFI

mal
 Piciorusele (sau tzampisorii ) de rata se prepara la fel ca pieptul de rata cu sos de citrice si piure de cartofi
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/01/piept-de-rata-cu-sos-de-citrice-si.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DragosteaInBucate+%28dragostea+in+bucate%29
....totusi consistenta carnii este putin altfel, insa la fel de moale si gustoasa.
 Si prezentarea e diferita, insa aproape identica ca si continut. Oricum ar fi asezata pe farfurie , friptura de rata e delicioasa si simplu de preparat.
 Incercati ! :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :